top of page
WhatsApp Image 2022-07-05 at 3.00.43 PM.jpeg

HALLO

Aangename kennismaking! Ik ben Maike, een goedlachse, empathische, authentieke, optimistische, oprechte dame, met grote dromen voor jou, mezelf en de wereld, een duidelijke toekomstvisie en de bezielster van Natural Softie

Al van jongs af aan zie ik schoonheid, kracht en mogelijkheden in mensen, soms nog voor ze dit zelf zien.

Oordeelvrij luisteren, ondersteuning bieden en liefdevol verbinden is iets wat bij mij vanzelf ontstaat en gewoon door me heen stroomt.

 

​Dankzij mijn nieuwsgierigheid, (zelf)kennis, grootmoedigheid, aanstekelijke energie en goed ontwikkelde intuïtie durf ik te gaan waar anderen (nog) niet durven gaan en bewijs ik dagelijks dat het oké en veilig is om je eigen pad te plaveien. Wat een eer om deze rol te mogen opnemen in het leven. 

 

 


 

HOEVEEL GELUK HEB IK DAN OOK DAT IK HIER MIJN JOB VAN KON MAKEN?

  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram

OF HEEFT HET NIETS MET GELUK TE MAKEN MAAR WEL ALLES MET...

 

...in de spiegel durven kijken, te accepteren wat is of te werken aan wat onaangenaam of onacceptabel voor me voelt?
Al sinds mijn pubertijd ben ik hiermee bezig en dankzij mijn leergierigheid leer ik elke dag nieuwe dingen over mezelf en de hulpverlening. Om mijn kennis, expertise, zelfkennis, zelfvertrouwen, inzicht in mijn natuurlijke vaardigheden, kwaliteiten en valkuilen, zelfliefde,... te vergroten spendeerde ik vele uren en geld aan mijn persoonlijk en professioneel ontwikkelingsproces.
Door mijn vaardigheden te verbeteren, mezelf beter te begrijpen, te vertrouwen op mijn intuïtie om te achterhalen of iets echt bij me past en te stoppen met luisteren naar mijn ego en/of angsten sta ik vandaag waar ik sta. 

​Lange tijd was ik me niet bewust van mijn gewoontes, patronen en saboteurs en onderging het leven zoals het kwam en legde me neer bij al het negatieve dat me 'overkwam'. Ik was een slachtoffer van het leven en dacht dat ik er niets aan kon veranderen.

Een paar jaar geleden werd ik me er bewust van dat ik zelf de verantwoordelijkheid over mijn leven kon opnemen. Wat zeg ik, moest nemen. Plots besefte ik dat ik zelf zeggenschap had over onderstaande zaken.

Plots ging ik zelf bepalen over en verantwoordelijkheid opnemen voor mijn leven. 
Ik hoefde niet langer zomaar te doen wat anderen van me verwachtten, te geloven wat ikzelf of anderen over me zeiden of dachten. Wat een vrijheid!
Vanaf dat moment veranderde mijn hele leven. Alles werd lichter, positiever, duidelijker, aangenamer en doelgerichter. Ik zag plots mogelijkheden en schoonheid in de kleinste dingen en ging mijn dromen achterna. 

 

Deze verandering kwam er niet zomaar. Ik moest actief aan de slag met bovenstaande obstakels, kiezen voor en geloven in mezelf om hier te geraken. Hoe ik dat deed leg ik in geuren en kleuren uit in de online  programma's die ik ontwikkelde. ​

Toen mijn zelfvertrouwen, het geloof in mezelf en mijn vaardigheden groeide, werd een eigen bedrijf oprichten plots een vanzelfsprekendheid.
Na 12 jaar mensen coachen in hun zoektocht van welzijn tot werk, voelde ik dat de tijd rijp was om mijn eigen weg in te slaan. Al mijn (levens)ervaring, kennis, expertise en natuurlijke kwaliteiten heb ik vervat in mijn trajecten binnen Natural Softie.
Mijn diploma als orthopedagoog en leerkracht alsook opleidingen in het systemisch coachen zijn dan ook een mooie aanvulling. 

 

Mensen hun eigen kracht, waarde, schoonheid en mogelijkheden laten zien en ze tonen hoe ze (terug) verantwoordelijkheid kunnen opnemen voor hun leven, is mijn doel. Wat zeg ik mijn levensmissie die ik met veel passie en overtuiging uitdraag doorheen alle diensten van Natural Softie.

Waarom ik doe wat ik doe?


In de bestaande hulpverlening mis ik soms de ondersteuning om verworven inzichten om te zetten in de praktijk en daar wil ik met Natural Softie een brug in vormen. 
Door handige, gemakkelijke tools en methodieken aan te bieden, leer je hoe je je kennis en inzichten kunt omzetten in je dagelijks leven en hoe je je leven hierop kunt afstemmen.
Zo kan je zelfstandig aan de slag gaan, al dan niet van thuis uit, en leer je jezelf technieken aan die je in verschillende  situatie kunt toepassen. 

 

In mijn vorige jobs miste ik soms tijd en ruimte om de persoon achter de hulpvraag echt te leren kennen, om een diepgaande connectie aan te gaan en de problemen bij de kern aan te pakken i.p.v. de gevolgen van die problemen op te lossen. In de trajecten bij Natural Softie staat dat centraal. We zoeken naar de oorzaak van al je moeilijkheden en pakken deze doelgericht aan i.p.v. enkel de symptomen ervan in te tomen. 
Zo kom je tot duurzame en langdurige verandering en wordt het gemakkelijker om een stabiel, gelukkig leven op te bouwen. 

Ieder van ons is geboren om zichzelf te zijn niet om perfect of zoals iemand anders te zijn.
 

Jezelf accepteren zoals je bent, eigenwaarde en zelfliefde, is het mooiste en waardevolste cadeau dat je jezelf kan geven.

Zelfzorg, zelfinzicht, zelfreflectie & bewust omgaan met je mindset zijn de perfecte manieren om hiertoe te komen.

Ik beschouw het als een eer om met mijn expertise, ervaring & warme, holistische liefdevolle basishouding je zelf jouw schoonheid, mogelijkheden, grenzen en noden te laten ontdekken.
Van hieruit kan je heel doelgericht aan de slag met saboteurs, beperkende gedachten, destructieve patronen,... om obstakels weg te werken en een leven te creëren dat meer past bij wie je bent

 

Als elke vrouw een leven zou leiden in lijn met wie zij echt is en wat ze nodig heeft, zou er meer geluk, liefde & verbinding ontstaan. En daar werk ik graag, samen met jou, vol passie aan mee.
Voor jou, mezelf maar ook voor mijn kinderen, die van jou en alle anderen.

Voel jij je waardevol genoeg om in jezelf te investeren, patronen te doorbreken en je volledige potentieel te bereiken maar heb je nog bedenkingen of vragen?


 

Reserveer dan een plekje in mijn agenda, zo beantwoord ik al je vragen of bedenkingen en kom te weten wat je mogelijkheden zijn.
 

Mijn overtuiging?
 

Elke persoon kan worden wat die maar wil zolang hij/zij voor zichzelf kiest en vol vertrouwen in het leven staat. Met de nodige dosis discipline, doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en focus maakt iedereen zijn/haar grootste dromen of verlangens waar.

Door je hart en intuïtie hierin als kompas te gebruiken, zal je meer voldoening, rust, (zelf)liefde, energie, oprechte verbinding (met jezelf en anderen), zelfbepaling, tijd en ruimte, diepgang, ... ervaren.
Hoe meer mensen zo gaan leven, en dus hun zielsverlangens, hartenwens en dromen waarmaken, des te mooier, zachter en liefdevoller de wereld zal worden. Daar streef ik graag naar voor mijn dochter, jouw kind(eren), jou, mij, onze geliefde familie/vrienden en alle andere levende wezens op deze planeet. 

Hoe fantastisch is het dat jij een voorbeeld kunt zijn voor anderen? Gewoon door een leven te creëren dat past bij je diepste verlangens, levensvisie en wie je echt bent. Want geloof mij eens je op deze manier gaat leven/groeien, zal je omgeving je al snel vragen welke magie jij toepast in het leven.

Als elke persoon die door mijn levensmissie, begeleiding, werkboeken of workshops geraakt wordt ook nog maar één andere persoon aansteekt dan ben ik een zeer gelukkige vrouw. Alleen samen maken we de wereld een mooiere plek. Lang leve het ripple effect!

Met al wat ik heb en veel liefde neem ik je mee in de wereld van zelfzorg, zelfontplooiing en groei zodat ook jij je mooiste versie van jezelf kunt worden.welkom! 

Samenwerking

Omdat ik ervan overtuigd ben dat samenwerken je verder brengt, kies ik er bewust voor om, voor bepaalde producten of diensten, mijn krachten te bundelen met andere geweldige vrouwen. Door expertise, kennis en kwaliteiten te combineren krijg je meer diepgang wat ervoor zorgt dat het aanbod voor jou alleen maar mooier wordt. 


Mijn geweldige partners:
 

Elke van geHArt

Rosie van La La Vie

Vragen?

Voel je vrij om een bericht te sturen.

Fijn om van je te horen! Tot snel.

bottom of page