top of page

Wat klanten zeggen:

Lange tijd heb ik me laten leiden door angst voor gebrek aan geld. Ik combineerde een fulltime job met jonge kinderen. Ik was moe en leek steeds minder te genieten van wat ik had. Het liefst wilde ik gewoon vluchten van mijn realiteit maar dat ging niet dus koos ik ervoor om hulp te zoeken. Zo kwam ik Maike en het geluk voor beginners programma tegen.

Dit deed mijn ogen opengaan en leerde ik op een andere manier met mijn tijd en leven omgaan.

Nu geniet ik weer van wat ik heb i.p.v. te willen vluchten en daar ben ik heel blij om.

Ik voel me meer mezelf en gelukkig. Mijn kinderen hebben weer een blije mama, mijn man weer een leuke vrouw en vol positieve energie werk ik nu elke dag aan mezelf.

- Melissa K.-
26 juni 2023

Ik verloor me helemaal in het moederschap. Ik wist niet meer wie ik was of wat ik wilde.

Door hierbij stil te staan, vond ik mijn passie en energiegevers terug. Nu doe ik dagelijks iets dat me energie geeft en dat heeft mijn leven veranderd. Danku Maike!

- Karen D.-
8 mei 2023

Sinds ik een traject ben aangegaan bij Maike, heb ik ontzettend veel inzichten gekregen over mezelf waar ik in het dagelijkse leven mee aan de slag kan. Frustraties zijn niet langer frustraties maar een 'aah ja, daarom gebeurd dit' of een 'och ja, ik begrijp al van waar dit komt'. Waardoor ik lichter en vreugdevoller door het leven kan gaan. Bovendien heeft Maike mij geïnspireerd om toch te gaan voor wat ik graag wil en graag doe. Allerhande excuses om dit niet te doen verdwijnen door de juiste energie die ze meegeeft. Dankzij haar heb ik de juiste inzichten en tools gekregen om voor mezelf te gaan leven en voor mezelf dingen te doen die mij energie geven. Ik voel mij veel vrijer. Dankjewel lieve Maike!

- Ariane S. -
1 februari 2023

Ik zit al jaren met mezelf in de knoop en heb al verschillende trajecten bij meerdere therapeuten doorlopen.Maar ik bleef in een vicieuze cirkel ronddraaien.Toen iemand Maike aanraadde, dacht ik aanvankelijk: ‘Weer het hele verhaal doen, weer een andere invalshoek …’ en: ‘zal het éindelijk eens iets opleveren of wordt ze nummertje zoveel in het rijtje ??’Maar bij het intake-gesprek had ik onmiddellijk een goed gevoel bij Maike. Ze kon direct op sommigepunten de zere plek aanwijzen. Ze kon omschrijven hoe ik me in enkel situaties voelde. En na enkele sessies vond ze al waar het eigenlijk al zo lang op vastliep: ‘Wie ben ik?’ Er volgden heel hevige, zeer emotionele gesprekken, maar ik voelde geen schaamte bij haar, waardoor ik vrijuit durfde spreken, ook over gevoelige onderwerpen.Ze gaf me opdrachten, maar dat bleek voor mij niet de juiste manier te zijn. Ik moest het ‘aanvoelen’door erover te praten.Dus deed ze haar uiterste best om het op een andere manier aan te pakken. Ondertussen bleef ze me aanmoedigen.En het werkte, want er zijn grote stappen gezet! Wat een verschil in hoe ik me nu voel tegenover een jaar geleden! Zoveel vooruitgang had ik nooit voor mogelijk gehouden op zo’n korte tijd.En dat heb ik grotendeels aan haar manier van werken te danken.

- Els V.-
17 januari 2023

Op zoek naar mezelf en vol vragen. Maike hielp me om zelf tot antwoorden te komen. Met een uitnodigende houding, veilig, ondersteunend, verdiepend, empowerend. Samen op zoek. In alle rust en op mijn eigen tempo. Stap voor stap. Bedankt om me mijn pad te helpen vinden.

- Nina G. -
14 juli 2022

Een heerlijke workshop waar je actief aan deelneemt maar helemaal ontspannen uitkomt. Het leuke is dat je er daarna nog lekker van kan genieten thuis.Echt een zalige ervaring. Aanrader!!!!

- Vero N. -
10 februari 2022

reviw2.jpg
bottom of page